AfricaSpeaksHowcomyoucomRaceandHistoryRootsWomenTrinicenter
Homepage
Message Board
Buy Books
RELATED LINKSCOMMUNITYREASONING FORUMCHAT ROOMARCHIVES
Photo Gallery | About Us | Terms of Use | Register/Create a Profile  
This is a new script for this board. Some posters would have to re-register.
We are sorry for the inconvenience.
Contact us at: rastafarispeaks@yahoo.com


Follow us on twitter and on facebook at:
AfricaSpeaksRastafariSpeaksCheik Anta Diop

Rastafari Speaks

"Blacks beware of Rastafari Speaks Forum"

LAUGH OUT LOUD...I stumbled across the post below on the beautiful world wide web. As for my activity on this website, I think I posted some idiot poem on the World Trade Centre 5 years ago and then I made a post this month responding to RASTA QUEEN's "THE ALL TIME TRIVIA QUESTION"...2 posts in 5 years?

Why is my name listed here like a 'regular', very fishy. Folks have your laugh as well. If you can't handle the heat, stay outta de kitchen.

-M-
..................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Full Link: http://www.topix.com/forum/afam/TSR62SD7M4BR71KKK

Dear readers,

I AM WRITTING THIS WARNING TO INFORM OUR BROTHERS AND SISTERS TO STAY OFF THE "RASTAFARI SPEAKS" MESSAGE BOARD. ALSO THE WEBSITE HAS ANOTHER ROOM CALLED "AFRICA SPEAKS".

I WILL NOT GO INTO DEPTH DESCRIBING MY EXPIEREINCE, HOWEVER THERE WAS SOMETHING RIGHT FROM THE START THAT DID NOT FEEL RIGHT ABOUT THAT WEBSITE. RASTAFARIANS BELIEVE IN TOTAL FREEDOM OF EXPRESSION, AND BLAZE FIRE UPON ALL OPPRESSORS. YET THIS WEBSITE IS HEAVILY CENSORED AND OPPRESIVE. FOR A WEBSITE CLAIMING TO BE OWNED BY AFRICANS AND SUPPOSEDDLY PUSHING A RASTAFARIAN AGENDA OF EXPRESSION, I FIND IT ODD THAT THEY ASK US TO SPEAK, THEN......

LOOK THE TRUTH IS, DUE TO THAT MESSAGE BOARD GIVING OFF FEELINGS OF OPPRESSION, YET CLAIMING TO BE THE VOICE OF RASTA, I STARTED TO DO RESEARCH. WHAT I FOUND OUT, DUE TO THE NATURE OF WHAT I DO FOR A LIVING, IS THAT THE "RASTAFARI SPEAKS" MESSAGE BOARD IS ACTUALLY RAN BY GOVERNMENT OFFICIALS WHO GATHER INFORMATION FROM THE BLACK COMMUNITY TO MONITOR REVOLUTIONARIES.

THE FORUM DISPLAYS A FEW MAJOR CHARACTERS WHO ARE NO MORE THAN AGENTS / INFORMERS. ONE BROTHER DISCOVERED THIS, AND CLOAKED HIS COMPUTER WHERE HE WAS ABLE TO FREELY SPEAK HIS MIND WITHOUT BEING BANNED. THIS WAY HE CAN WARN PEOPLE AS THEY COME TO THE SITE. HOWEVER I DO NOT HAVE THAT CLAOKING DEVICE, AND HAVE DECIDED TO REACH AS MANY BLACK PEOPLE AS I CAN TO WARN THEM NOT TO GIVE ANY INFORMATION TO THAT SITE.

THE NAMES OF THE AGENTS ON THIS SITE I WILL PROVIDE AT THE END OF THIS POST. THESE AGENT POSTERS APPEAR TO BE OTHER LOG IN MEMBERS. THEY WORK COLLECTIVELY TO GAIN INFORMATION AND THEN FEED IT TO GOVERNMENT AGENCIES AND TO ANY HIGHEST BIDDER. THEY WORK COLLECTIVELY TO DESTROY THE MOVEMENT OF RASTAFARI.

THE NAMES OF THE AGENTS INfORMERS ARE AS FOLLOWS:

MAAT

DICIPLE OF MAAT

KARRIBWEEN

JUDAH

MAKINI

RAS MARCUS

RASALIND or ROSLIND OR ROSALIND

THEY ALWAYS FIRST INFORM YOU THAT THEY ARE NOT YOUR ENMIES. I FIND THAT ODD WHEN YOU ARE FIRST BEING INTRODUCED TO A WEBSITE. BUT OKAY LOL

AND THEN THEY ATTACK THE COMMON AND MOST BASIC INSTICTS AND CHARASTERISTIS OF RASTA PEOPLE. THEY USE THIS TACTIC TO GAIN TIME TO NETWORK AND FEED YOUR INFORMATION BACK TO THE GOVERNMENT.
I CAN GO ON AND ON, BUT I JUST WANT TO WARN OUR BROTHERS AND SISTERS NOT TO GO ON THAT SITE, AND IF YOU VENTURE TO DO SO, MAKE SURE YOUR COMPUTER IS UPDATED WITH ALL THE LASTEST TECHNOLOGY, BECASUE THE OTHER BROTHER AND I FOUND DEVICES THAT THEY TRIED TO BREECH OUR COMPUTERS WITH, TO CHANNEL THE INFORMATION TO GOVERNMENT AGENCIES.

I KNOW SOME OF YOU MAY THINK THAT WE ARE CRAZY, BUT GO ON FOR YOURSELF, YOU WILL SEE EXACTLY WHAT I MEAN WITHIN I MONTH, I SWEAR !!!

ESPECIALLY BEWARE OFTHE POSTER KNOWN AS "G", HIS CONNECTIONS ARE TO EUROPEAN GOVERNMENT AGENCIES

ALSO BEWARE OF THE POSTER MAAT ESPECCIALLY AS WELL. HE FUNDS THE GOVERNMENT PERSONALLY. HE OWNS HIS OWN BUSINESS AND WORKS AS AN INFORMER FOR AMERICAN GOVERNMENTS AND EUROPEAN ONE'S.

I MUST MOVE ON TO OTHER WEBSITES TO WARN OTHER BLACKS AND RASTAS ALIKE.

peace and love to all black people and rastas

JAH BLESS !!!

Messages In This Thread

"Blacks beware of Rastafari Speaks Forum"
Obvious scare tactic by the KKklan among us
Re: Obvious scare tactic by the KKklan among us
well actually...
Such an illustious group
Re: Such an illustious group *LINK*
Do It To Julia, Do It To Julia! (Room 101) *LINK*
Ministry of Love....and Room 101 *LINK*
word/power *NM*
You must have been too..
Re: You must have been too.. *LINK*
Re: You must have been too.. *LINK*
Re: You must have been too..
RACE........'withe' the Devil *LINK*
GO LONGHORNS!!!!!!!!! *LINK*
Re: RACE........'withe' the Devil
Re: RACE........'withe' the Devil *LINK*
Re: RACE........'withe' the Devil
Re: RACE........'withe' the Devil *LINK*
Re: RACE........'withe' the Devil
Re: RACE........'withe' the Devil *LINK*
RACE 'withe' the Devil: The Finale............. *LINK*
Re: RACE........'withe' the Devil
First American on the CIA "kill or capture" LIST? *LINK*
Re: First American on the CIA "kill or capture" LI
Re: Such an illustious group *NM* *LINK*
Re: Such an illustious group *NM* *LINK*
U.S. aims to "unite the world" against Iran *NM* *LINK*
Libya for Iran *LINK*
The name is Bond... G. Bond
y'all are too funny- nuff love my gov't posse! *NM*
rosalind: our canadian operative *NM*
Torture Scene Speech - The Siege 1998 *LINK*
Libert Stands Still or M.E.C.A *LINK*
Liberty Stands Still or M.E.C.A *LINK*


FAIR USE NOTICE:
This site may at times contain copyrighted material the use of which has not always been specifically authorized by the copyright owner. We are making such material available in our efforts to advance understanding of environmental, political, human rights, economic, democracy, scientific, and social justice issues, etc. We believe this constitutes a 'fair use' of any such copyrighted material as provided for in section 107 of the US Copyright Law. If you wish to use copyrighted material from this site for purposes of your own that go beyond 'fair use', you must obtain permission from the copyright owner.
For more information go to: http://www.law.cornell.edu/uscode/17/107.shtml


Copyright © 2003-2014 RastafariSpeaks.com & AfricaSpeaks.com