HomepageHowcomyoucomRaceandHistoryRootsWomenTrinicenter
Homepage
Rastafari Speaks Archive
Buy Books
ARCHIVE HOMEMESSAGE BOARDREASONING FORUMARTICLESNEWS WEBLOG

Read Only : Rastafari Speaks Reasoning Archives

Rastafari Speaks Archive

Re: LIVE IT UP

WELL, IVE BEEN RASTA FOR A YEAR, AND HALF OF THE YEAR IVE BEEN SEARCHING TO FIND MYSELF, AND ONCE I FOUND MYSELF, I TRIED SPREADING THE TRUTH, KING RASTAFARI, RIGHTEOUSNESS, THE WORD, TO WHOEVER IT WAS THE LORDS WILL.

THERE IS FIRST NO UNITY, AND PEOPLE IN MY CITY LOVE MONEY, AND SINCE THEY LOVE MONEY, THEY FALL SHORT OF UNDERSTANDING THE LORD. AND SINCE THEY LOVE MONEY, ITS HARD FOR THEM TO LISTEN TO ME, SINCE IM MEEK, I DONT WORK, AND THATS A BIG OFFENSE TO THEM, BUT I FEEL LIKE MY WORK IS TO PRAISE THE ALMIGHTY, FIRE BURN MONEY, BECAUSE THE LORD KNOWS WHATEVER YOU NEED, AND HE DOESNT WANT YOU TO WANT, "THOU SHALT NOT COVET".

TRUST ME, IF YOU LOOK ON THE NET, IVE POSTED ALOT OF KNOWLEDGE, THAT I GET THROUGH UNDERSTANDING, BUT NOBODY SEEMS TO LISTEN TO ME, I AM NOTHING, BUT IT IS KNOWLEDGE I SPEAK, AND NOT OPINION, SOMETIMES.

NOBODY IN AMERICA IS TRYING TO BE A RASTA, EXCEPT WHO THE LORD WANTS TO BE RASTA.

REMEMBER, WE ARE HERE AS RASTAS THROUGH GRACE, AND NOT BY US BELIEVING, BECAUSE YOU KNOW WHAT, NOBODY EVER TALKED ME INTO BECOMING A RASTA, I BELIEVED IN WHAT BOB MARLEY TALKED ABOUT, AND STARTING HANGING WITH HEATHENS WHO LISTENED TO SIZZLA, AND STARTED SMOKING HERB, AND ITS LIKE I GOT BLESSED BY THE HERB AND THE MUSIC.

I CAN ONLY SPEAK, AND ITS UP TO THE LORD TO MAKE ANOTHER PERSON LISTEN, BUT, IF THEY BELIEVE IN WHAT I SPEAK, AND LOOK IT UP, IT WILL BE KIND OF A BLESSING, SINCE IT IS TRUTH.

I TRY AND SPREAD LOVE THROUGH OUT MY CITY, AND I TRY AND REPRESENT ETHIOPIA THROUGH OUT MY CITY, BUT EVERYBODY IS ABOUT AMERICA, SO AS SOON AS THEY SEE THE FLAG, THEY WANT THE TRUTH TO GO AWAY.

BUT, WHEN I SPEAK TO THE YOUTHS, ITS SUCH A BLESSING, BECAUSE I SPEAK ON THE LORD, AND ONLY IF ITS A LONG CONVERSATION DO I BRING UP KING RASTAFARI, BUT I ALWAYS SPEAK ON GOD. ITS A BLESSING, BECAUSE JAH SAY "SUFFER LITTLE CHILDREN TO COME UNTO ME" AND ITS BEEN SOME YOUTHS WHO I SPEAK TO, WHEN THEY BELIEVE, THEY DO THE TRINITY SIGN WITH THEIR FINGERS, LIKE THEY SEEN JAH BEFORE, AND THE SUN START SHINING IN THEIR FACE, JAH RASTAFARI IS BEAUTIFUL.

I RECENTLY HAVE GIVEN UP THOUGH, SINCE I MET THE WOLVES IN SHEEPS CLOTHING, WHO TRIED TO DEVOUR ME, AND THEY HAVE WAGED WAR WITH ME, BY STEALING MY FLOCK, AND I AM OF PEACE, AND MY FLOCK HAS TURNED AGAINST ME, AND ITS JUST INI QUEEN, AND TODAY, THEY TOOK MY QUEEN AWAY, AND NOW ITS JUST THE LORDS WILL, I CANT WAIT TO DIE AND CONQUER DEATH!

FIRE BURN SATAN! JAH BLESS ALL OF YOU, WITH PATIENCE, AND SHAME!

Messages In This Thread

Re: LIVE IT UP


FAIR USE NOTICE:
This site may at times contain copyrighted material the use of which has not always been specifically authorized by the copyright owner. We are making such material available in our efforts to advance understanding of environmental, political, human rights, economic, democracy, scientific, and social justice issues, etc. We believe this constitutes a 'fair use' of any such copyrighted material as provided for in section 107 of the US Copyright Law. If you wish to use copyrighted material from this site for purposes of your own that go beyond 'fair use', you must obtain permission from the copyright owner.
For more information go to: http://www.law.cornell.edu/uscode/17/107.shtml


Copyright © 2003-2014 RastafariSpeaks.com & AfricaSpeaks.com